Bloggnorge.com // 365Fri
Start blogg

365Fri

Turid og Mats har pakket og dratt

I hi i Hua Hin

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 23. oktober , 2015 kl. 08:39

image

Joda folkens, vi lever. Vi har bare ligget i dvale en stund.
Hua Hin gjorde nytten som hjem for oss de siste to månedene. Det var kjempefint, men nå har vi kommet oss ut og igang igjen.

Vi hadde en rolig tid i Hua Hin, derfor også litt bloggtørke. Det er merkelig hvor fort dagene kan gå uten at man egentlig ikke har stort fore.
Men vi har hatt mye moro også med artige mennesker vi møtte. Mats fikk stilt golf-suget og ble en del av et biljardlag som spilte kamper hver uke. En fin internasjonal blanding i alle aldre. Jeg hang ofte med som heiagjeng.

image

Bareier Jeans og to biljardkuler

Bareier Jeans og to biljardkuler

Jeg fikk tatt et matlagingskurs og kan nå lage en av våre store favoritter papayasalat pluss litt annet godt og spicy. Jeg gikk på treningsstudio for damer og svømte veldig mange bassenglender.

image

Vi ble faste gjester på en jazz/bluesklubb i nabolaget som har live musikk med fantastisk gode musikere hver kveld. Noen av dem er pensjonerte studiomusikere, Roddie har vært fast inventar hos navn som Eric Clapton, Rolling Stones, Joe Cocker og Rihanna (!…)
Han røyker konstant men har tydeligvis fremdeles lunger for trompetsoloer. Sigaretten er festet i en passende sving på trompeten mens han spiller.
Husbandet består av thaier som hver og en er en karakter. Mats mener gitaristen slår de fleste verdensstjerner.
Eieren Ryan er en ung og ganske liten engelskmann som spiller saksofon og som synger med en rusten røst som burde tilsi at han var en langt større, eldre og svartere mann.

Good times med husbandet Rat Pack

Good times med husbandet Rat Pack

Jam session

Jam session

Tommy og Ae ble gode venner. De har en nyåpnet restaurant hvor Ae og hennes mor tilbyr herlige thairetter og Tommy selger svensk snus :-)
Mats kjørte kaffekurs med dem på den nyinnskaffede espressomaskinen som vi fikk igang med Arnstads nitidige studie av bruksanvisningen.

Mats fikk trøbbel med en skulder og dro til sykehuset. De konstaterte betennelse og væskeansamling og ga ham tabletter. Han fikk noen form for allergisk reaksjon mot medisinen og måtte tilbake til sykehuset. De kjørte noen ekstra sjekker og sendte ham hjem igjen med 5 nye typer tabletter!! Han kasta dem i søpla og lar tiden lege alle sår.

Og, hipp hurra – vi fikk besøk!
Elen og Kirstine la høstferien hit og det var veldig godt å se et par velkjente fjes på bussen som rullet inn på stasjonen en tidlig lørdag formiddag :-)
Vi badet masse, vi dro og besøkte våre gamle venner elefantene, besøkte markeder, Kirstine satte personlig rekord i spising av vårruller og Elen ble angrepet av ape.

God kjemi mellom Kirstine og Songkran

God kjemi mellom Kirstine og Songkran…

...og mellom Mats og Songkran

…og mellom Mats og Songkran

 

I nye kjoler på vei til sky bar

I nye kjoler på vei til sky bar

Tusen tusen takk for besøket, Elen og Kirstine!

Tusen tusen takk for besøket, Elen og Kirstine!

 

Soloppgang

Soloppgang på Hua Hin beach

Nå er vi tilbake i Kambodsja igjen.
Vi skal tilbake til våre små venner på barnehjemmet, og vi skal til Kratie i øst for å besøke Rith som tidligere jobbet på barnehjemmet, og som nå har åpnet egen skole i sin hjemby.
Mer om den reisen i neste kapittel.
So long!

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.